Bernstorfflund Allé 70 2920 Charlottenlund
+45 69162666
kontakt@clkc.dk

At bo på Charlottenlund krisecenter

Charlottenlund Krisecenter er et midlertidigt bosted for voldsramte kvinder, med og uden børn. Her får du og dine børn hjælp til at bearbejde det i har været udsatte for og støtte i at starte et nyt liv fri for vold. Vi hjælper dig også med at ordne praktiske ting som for eksempel at søge ny bolig, eller få overblik over din økonomi.

Vi tilbyder

På Charlottenlund Krisecenter hjælper vi dig med at bryde med den vold, du har været udsat for og støtter dig til et liv uden vold. Vi kan blandt andet tilbyde dig hjælp og vejledning omkring:

  • Forståelse for hvordan volden har påvirket dig
  • Redskaber til et fremtidigt liv uden vold
  • Bolig
  • Separation/skilsmisse, og forældremyndighed
  • Opholdstilladelse
  • Din økonomi/forsørgelse
  • Job, skole og institution
  • Psykologbistand og individuelle samt gruppeforløb
  • Juridisk bistand mm.

På Charlottenlund Krisecenter møder du tværfagligt personale, der både kan og ønsker at hjælpe dig. Både kvinder og børn får en kontaktperson, som vil få et særligt kendskab til jer, både individuelt og som familie. Din kontaktperson vil også støtte dig i samarbejdet med sagsbehandlere, kommuner og andre relevante instanser. Personalet på Charlottenlund Krisecenter arbejder tæt sammen, så du altid får den bedste mulige støtte fra hele personalegruppen.

Som en del af dit ophold på Charlottenlund Krisecenter vil der være både individuelle samtaler og gruppeforløb til voksne og børn. Vi tilbyder også forskellige aktiviteter, såsom køkkenmøder, kvindegrupper og børnegrupper, som det forventes, at du deltager i.

Om huset

Det er vigtigt for os, at Charlottenlund Krisecenter føles hyggeligt og hjemligt og er et trygt sted at være for alle husets kvinder og børn. Der er videoovervågning ved alle indgange og centeret er døgnbemandet, så du kan føle dig sikker.

Vi har til huse i en herskabelig ejendom med plads til 12 kvinder og deres børn fordelt på tre plan, stue, 1. sal, 2. sal samt fuld kælder. Værelserne er mellem 9 og 16 m2, hvor nogle er egnede til enlige kvinder, mens andre er egnede til kvinder med børn.

Vi har til huse i en herskabelig ejendom med plads til 12 kvinder og deres børn fordelt på fire plan. Værelserne er mellem 9 og 16 m2, hvor nogle er egnede til enlige kvinder, mens andre er egnede til kvinder med børn. Der er fælles bade- og toiletfaciliteter samt fælles køkken og spise plads på hver etage. Du skal selv sørge for indkøb og madlavning til dig selv og dine børn. Krisecenteret har to stuer hvor både kvinder og børn kan hygge sig. I kælderen er der mulighed for tøjvask og her findes også et aktivitetsrum med mulighed for fysiske aktiviteter, som f.eks. bordtennis og boksepude. Krisecenteret har to store terrasser og en have med mulighed for ophold, leg og boldspil.

Krisecenteret er beliggende i et roligt villakvarter i Charlottenlund, med adgang til grønne områder. Krisecenteret ligger 2,3 km fra Gentofte station, 2,3 km fra Charlottenlund station og 800 m fra busstoppestedet Dalvej (Solbakkevej). Der er 1,8 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Vi har trækvogne samt cykler og barnesæder man kan låne på krisecenteret.

Translate »