Bernstorfflund Allé 70 2920 Charlottenlund

At bo hos os

Charlottenlund Krisecenter er et midlertidigt bosted for voldsramte kvinder, med og uden børn. Her får du og dine børn hjælp til at bearbejde det i har været udsatte for og støtte i at starte et nyt liv fri for vold. Vi hjælper dig også med at ordne praktiske ting som for eksempel at søge ny bolig, eller få overblik over din økonomi.

Vi tilbyder

På Charlottenlund Krisecenter hjælper vi dig med at bryde med den vold, du har været udsat for og støtter dig til et liv uden vold. Vi kan blandt andet tilbyde dig hjælp og vejledning omkring:

• Forståelse for hvordan volden har påvirket dig

• Redskaber til et fremtidigt liv uden vold

• Din boligsituation

• Separation/skilsmisse, og forældremyndighed

• Opholdstilladelse

• Din økonomi/forsørgelse

• Job, skole og institution

• Psykologhjælp samt individuelle- og gruppesamtaler

. Aktiviteter til dig og dine børn, der giver jer mulighed for at møde ligestillede og få inspiration til hverdagen og fremtiden.

Dagligdagen

På Charlottenlund Krisecenter møder du uddannet personale, der både kan og ønsker at hjælpe dig. Personalet har forskellige kulturelle baggrunde og mestre flere forskellige sprog.

Både du og dine børn får jeres egen kontaktperson, som vil få et særligt kendskab til jer, både individuelt og som familie. Din kontaktperson vil også støtte dig i samarbejdet med sagsbehandlere, kommuner og andre relevante instanser. Personalet på Charlottenlund Krisecenter arbejder tæt sammen, så du altid får den bedste mulige støtte fra hele personalegruppen.

Som en del af dit ophold på Charlottenlund Krisecenter vil der være både individuelle- og gruppesamtaler til voksne og børn. Vi holder også køkkenmøder, kvindegrupper og børnegrupper, som det forventes, at du deltager i. Derudover tilbyder vi en vifte af både fysiske, kreative og underholdende aktiviteter og ture ud af huset.

Om huset

Det er vigtigt for os, at Charlottenlund Krisecenter føles hyggeligt og hjemligt og er et trygt sted at være for alle husets kvinder og børn. Der er videoovervågning ved alle indgange og krisecenteret er døgnbemandet, så du kan føle dig sikker.

Vi har til huse i en herskabelig ejendom med fire plan, hvor vi har plads til 12 kvinder og deres børn. Værelserne er mellem 9 og 16 m2, hvor nogle er egnede til enlige kvinder, mens andre er egnede til kvinder med børn. Der er fælles bade- og toiletfaciliteter samt fælles køkken og spise plads på hver etage. Du skal selv sørge for indkøb og madlavning til dig selv og dine børn. Krisecenteret har tre stuer, én på hver etage, hvor der er plads til, at både kvinder og børn kan hygge sig. I kælderen er der mulighed for tøjvask og her findes også et aktivitetsrum med mulighed for fysiske aktiviteter, som f.eks. bordtennis og yoga. Krisecenteret har to store og hyggelige terrasser og en have med mulighed for grill, bål, leg, boldspil og hygge.

Krisecenteret er beliggende i et roligt villakvarter i Charlottenlund, med adgang til grønne områder. Krisecenteret ligger 2,3 km fra Gentofte station, 2,3 km fra Charlottenlund station og 800 m fra busstoppestedet Dalvej (Solbakkevej). Der er 1,8 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Vi har trækvogne samt cykler og barnesæder man kan låne på krisecenteret.

Translate »